Porsche Boxster en Cayman gefacelift  

0 评论


Het zat er aan te komen; de Porsche Boxster en zijn coupébroeder Cayman zijn gefacelift. Dankzij een oplettende bezoeker kunnen wij ze als eerste tonen.
De eerste afbeeldingen van de Porsche Boxster en Cayman lijken zich te hebben aangediend. Een bezoeker van onze site kwam ze tegen op de car configurator op de website van Porsche.


Vooral de gewijzigde koplampen, die een wat nadrukkelijkere druppelvorm hebben gekregen en de achterlichten, die wat forser van formaat zijn, zijn in het oog springende wijzigingen. Verder heeft de onderbumper aan de voorzijde een wat slanker uiterlijk gekregen en de units waarin onder meer de richtingaanwijzers aan de voorzijde zijn ondergebracht, hebben een nieuwe vorm gekregen.


Officiële informatie over de nieuwelingen hebben we nog niet, maar we gaan er vanuit dat motoren met directe brandstofinspuitng na de 911 ook hun opwachting zullen maken in de Boxster en Cayman. Ook Porsche moet namelijk werken aan de CO2-uitstoot van het programma. Ook de PDK-dubbele koppelings-transmissie maakt wellicht zijn opwachting in het nieuwe model.


Met de facelift zijn de Boxster en de Cayman klaar voor de rest van hun levenscyclus. En ze moeten nog een tijdje mee. Pas in 2012 gaat de bij het Finse Valmet gebouwde compacte Porsche uit productie. De Boxster loopt al mee sinds 1996 en loopt tegen die tijd dus zestien jaar mee. In 1999 en in 2002 is de Boxster eerder licht gewijzigd. De Cayman is in 2005 in het programma gekomen en ook toen heeft de Boxster enige wijzigingen ondergaan.
Source: AutoweekOther article:
Porsche Cayman S by Inden Design
TechArt Cayman S Widebody Revealed
TechArt Unveils GTstreet RS based on Porsche GT2
TechArt GTStreet Cabriolet
TechArt GTstreet at Geneva
New Porsche 911 GT3 Cup
TechArt 911 Carrera 4 and 4S Cabriolets Revealed (997)
Porsche 911 Turbo Aerodynamic Kit
New Porsche 911 GT2 Officially Revealed with 530 Horsepower

指向此文章的链接
Related Posts by Categories:

Related Posts by Categories